Aktuellt

Virtuella arbetsplatsbesök

Det är inte alltid lätt för ungdomar att veta vad de ska välja för program i gymnasiet. De är heller inte alltid lätt att få till studiebesök på olika arbetsplatser även om det skulle kunna hjälpa till att ta rätt beslut inför sitt framtida yrkesval. Men föreställ dig då att kunna använda virtuella studiebesök på arbetsplatser för att ge ungdomar en inblick i olika yrken. Nu kan du kika på några av de totalt tjugo 360-filmer som KKM har fått i uppdrag från World Skills att producera.

Almedalen

Arbeta med attityder och värderingar med unga

Givande och välbesökt seminarium om hur man kan jobba med attityder och värderingar med ungdomar i skolan och idrotten. Frågan vi ställde oss var – går det att förflytta attityder och i så fall hur? KKM arrangerade seminariet som innehöll en panel med Sveriges Elevkårer, RFSU, Prata Om Alkohol och Riksidrottsförbundet.

Unicef

Operation Dagsverke

KKM arbetar på uppdrag av Unicef med att utveckla och öka kännedomen och intresset för Operation Dagsverke. I uppdraget ingår att skapa relevant innehåll för målgruppen, ta fram utbildningsmaterial och en tydlig kommunikationsplan samt utveckla olika PR-aktiviteter.

  • 1

Våra kunder