back to top
  /    /  Bygg din framtid

Bygg din framtid

Bygg din framtid

Uppdragsgivaren Byggbranschens yrkesnämnd – BYN – arbetar för att få fram välutbildade och kompetenta yrkesarbetare som kan utveckla och anta framtidens byggutmaningar. Projektet “Bygg din framtid” är framtaget för att bredda rekryteringsbasen till byggbranschen. Vår kommunikationsidé bygger på att använda förebilder, och budskapet riktas brett: Till ungdomar som står inför gymnasievalet, vuxna yrkesväxlare som vill byta bransch samt nyanlända. Sajten är översatt till engelska, farsi och arabiska. KKM har helhetsansvaret för satsningen: från koncept och strategi till sajt, design och innehåll. Projektet är pågående.

 

16 Byggframtider 

16 Byggframtider är ett koncept som ligger på byggdinframtid.se, och är initierat av uppdragsgivaren BYN (Byggbranschens yrkesnämnd). Syftet med 16 Byggframtider är att visa på bredden av yrken inom byggbranschen, krossa fördomar samt att sprida kunskap och nyfikenhet kring BYNs 16 olika yrken. Konceptet och plattformen bygger på ett tydligt pedagogiskt grepp: Spelifiering, eller “gamification” som det också kallas. 16 Byggframtider innehåller ett quiz för varje enskilt yrke samt en yrkeskompass där du svarar på frågor och får reda på vilket yrke som passar dig bäst. Projektet är pågående där KKM haft helhetsansvaret från start.

 

 

Arbetsområde:
Datum:
0

Påverkan & Kommunikation

KKM utvecklar hållbarhetsinitiativ och CSR-aktiviteter.

Vi tror på framgång och förändring genom kunskapsöverföring, delaktighet och engagemang.  Våra uppdrag kännetecknas av samhällsnytta, där vi erbjuder stöd i arbetet med koncept, strategi, utveckling och implementering.

Våra kunder i det här affärsområdet finns inom näringsliv, ideell och offentlig sektor .

Kontakta affärsområdesansvarig,
Per Hazelius, 070-791 17 32, per.hazelius@kkm.se