back to top
  /  AI, AI, AI, överallt detta AI! Men vad innebär det för dig?

AI, AI, AI, överallt detta AI! Men vad innebär det för dig?

Tillbaka till KKM labs

AI, AI, AI, överallt detta AI! Men vad innebär det för dig?

Den senaste tiden har vi upplevt en explosion kring AI med lanseringar av nya verktyg och lösningar varje dag. Är AI för dagens marknadsförare och kreatörer vad Gutenbergs tryckpress var för fjortonhundra talets skrivmunkar eller är det ett hjälpmedel som går att använda för att förbättra det vardagliga arbetet? Den här gången dyker vi ner i AI-världen och ser hur den påverkar det vi gör – och hur vi gör det. Våra gäster Christer Hedberg och Anna-Maria Ölander från &friends har med sig en rykande het trendspaning hem från årets SXSW-konferens i Austin, där mycket handlade om just AI och oss människor. Vi kommer bjudas på såväl inspirerande exempel som tankeväckande reflektioner.

 

Om KKM Gruppen

Vi arbetar inom hållbarhet, samhällsansvar och kunskapsöverföring. Vi hjälper företag, ideella organisationer och offentlig sektor att nå ut och påverka sina målgrupper i viktiga samhällsfrågor. KKM är stolta medlemmar i THINC – The Incredible Collective som är en koncern inom kommunikationsbranschen. Tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom kommunikation, varumärke, tech, media och brand experience.

Om &friends

Vi brinner för att faciltera innovation och förändring med hjälp av engagerande och effektiva workshopar. För vi är övertygade om att världen behöver ett bättre tillsammans. Ett bättre, smartare och mer engagerat sätt att arbeta, skapa och utvecklas tillsammans.