back to top
  /  OM OSS

OM OSS

OM OSS

KKM

Vi jobbar med kommunikation inom nischerna hållbarhet, samhällsansvar och kunskapsöverföring. På sista raden handlar idén om att hjälpa företag, ideella organisationer och offentlig sektor att nå ut och påverka sina målgrupper i viktiga samhällsfrågor. Det gör vi genom utbildning, kommunikation och opinionsbildning. Varenda insats ska öka din målgrupps kunskap och engagemang – och ofta leda till ett förändrat beteende.

KKM äger och driver även Gratisiskolan.se, Elevhälsan.se samt det digitala läromedlet Värdegrunden.se.

 

Det här får du hos oss

En lösning tillsammans med oss bidrar till ett hållbart samhälle – socialt, ekonomiskt eller ekologiskt. Vi behärskar strategier och metoder som ligger i framkant inom kommunikation och pedagogik. Våra uppdragsgivare är intresseorganisationer, offentlig sektor och företag som vill ta ett samhällsansvar.

 

Discipliner

•  Skola & förlag

•  Påverkan

•  Digitalt lärande

•  Kreation & koncept

 

 

VISION

Tillsammans med våra kunder vill vi bidra till ett bättre samhälle. Vi vill leda utvecklingen inom kunskapsöverföring och kommunikation kring social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet. Genom våra uppdrag vill vi skapa goda förutsättningar för människor att göra bra val i livet.

Vill du veta mer? Hör av dig till kundansvarig Peter Östlund på peter@kkm.se eller 0735410590.

Drivkraften

KKM är ett ägarlett konsultföretag som grundades 2004 av Per Hazelius och Johannes Innala. Redan från start har inriktningen varit inom utbildning, kommunikation och påverkan. Alltid med idén om att bidra till ett bättre samhälle. Ofta med målgruppen barn, unga och lärare i skolan.

Vi har genom åren utvecklats men grundvärderingarna lever kvar – att leverera högkvalitativa tjänster kring utbildning, strategi, analys, kommunikation och opinionsbildning inom samhällsviktiga frågor. Det innebär att uppdragen bland annat kan handla om mänskliga rättigheter, hälsa, hållbar utveckling, utanförskap, arbetsmarknad, droger och  spelmissbruk.

En del av Thinc – the incredible collective

KKM ingår i ett kollektiv av entreprenörsdrivna fristående företag med både specialister och generalister inom kommunikation och teknik. Vi och våra systerföretag utför uppdrag både på egen hand och tillsammans. Det är när vi agerar tillsammans som vi kallar oss ”Thinc”. Läs mer om Thinc här >>>