back to top
  /  Inkluderande kommunikation – så lyckas ni i praktiken

Inkluderande kommunikation – så lyckas ni i praktiken

Tillbaka till KKM labs

Inkluderande kommunikation – så lyckas ni i praktiken

Vi på KKM är så stolta över att få presentera ännu ett spännande kostnadsfritt webbinarium.

KKM & Make Equal samarbetar i uppdrag där det är extra viktigt med målgrupper som annars kan känna sig exkluderade eller inte ens tilltalade. Det kan exempelvis handla om att intressera fler yngre killar för arbete vårdsektorn, locka fler kvinnor till techbranschen eller få in fler unga i lokalpolitiken. Ibland handlar det om riktade satsningar för att nå dem vi vanligtvis inte når, ibland om att upptäcka omedvetna normer och värderingar som gör att vi inte når och inkluderar vissa.

Make Equal är antagligen de i Sverige som har mest erfarenhet och är bäst på inkludering. De gör vad de heter. Genom lösningsfokuserade metoder för jämlikhet och inkludering stöttar de verksamheter i offentlig och privat sektor i att lyckas bättre och få fler att engagera sig i att skapa positiv förändring. Utifrån sin modell in-inne-ut och erfarenheter från de 10 år de jobbat fram sina metoder, ger de inspiration och kunskap för att framgångsrikt nå och inkludera alla ur sin potentiella målgrupp. Ledord är praktiskt och konkret.

På detta webbinarium ger Frida Hasselblad, VD på Make Equal, en introduktion till inkluderande kommunikation. Frida ger här praktiska tips och verkliga exempel på både bra och sämre kommunikation ur ett inkluderingsperspektiv.

Deltagare

  • Frida Hasselblad, VD Make Equal
  • Peter Östlund, KKM